SeneCura SeniorCentrum Liberec

Sportovní olympiáda pro naše klienty SeniorCentra Liberec

Jako již podvakrát, i letos se konaly sportovní hry pro seniory, které se staly významným dnem plným nadšení, soutěživého ducha a přátelské atmosféry. Tento mimořádný den přilákal účastníky z různých domovů, kteří společně oslavovali radost ze sportu.

Olympiáda nabídla širokou škálu disciplín, ve kterých klienti předvedli své dovednosti a odhodlání. Soutěžilo se například v kuželkách, kopu na bránu, loupání jablka, petanque, namotávání provázku a v závodu vozíčkářů. Tyto disciplíny přinesly soutěžícím mnoho radostných okamžiků a napětí, které vrcholilo při vyhlašování výsledků.

SeniorCentrum Liberec zaznamenalo na této olympiádě pozoruhodný úspěch. Naši klienti si domů odvezli celkem čtyři cenné medaile, z nichž dvě byly zlaté, jedna stříbrná a jedna bronzová. Paní Machová triumfovala v kuželkách, zatímco pan Formánek ovládl soutěž v petanque. Stříbrnou medaili za kuželky si odnesla paní Barycharová a bronzovou medaili získala paní Machiánová za svou zručnost při loupání jablek.

Díky těmto skvělým výkonům se náš domov umístil v celkovém hodnocení na vynikajícím druhém místě. Celou akci provázela živá country hudba, která dokreslovala příjemnou atmosféru a dodávala celému dni slavnostní nádech. Vystoupení mažoretek přidalo události na lesku, a postaralo se o nezapomenutelné zážitky pro všechny zúčastněné.

O všechny účastníky bylo skvěle postaráno, občerstvení bylo zajištěno, a klienti si tak mohli naplno užít den plný sportu a radosti. Sportovní olympiáda na Sychrově se tak opět stala krásným příkladem toho, jak klienti mohou nejen soutěžit, ale i prožívat radost a vzájemné porozumění.

 Další článek