SeneCura SeniorCentrum Liberec

Poděkování za Večeři při svíčkách v SeniorCentru Liberec

Vážený pane řediteli Klímo,

včera jsme měli se sestrou a švagrem možnost přijmout pozvání na Večeři při svíčkách ve Vašem Senecura centru.

Jídelna se dokonale proměnila v luxusní restauraci  se slavnostní  atmosférou  příjemně doplněnou vkusným hudebním podkladem. Jedinečné čtyřchodové Podzimní menu hravě  „strčilo do  kapsy“  leckterou vyhlášenou restauraci!

Chtěli bychom tímto  poděkovat  jmenovitě Vám, šéfkuchařce  Barboře  Beránkové, ale  i veškerému  personálu,  který se  na přípravě menu podílel,  včetně vrchní sestry Lucie Čechové a všech sestřiček a pečovatelek,  které se proměnily v prvotřídní a  milou obsluhu restaurace.

Moc děkujeme  hlavně  jménem našeho tatínka, pana Petráčka, jeho šťastný úsměv a dobrá nálada jen podtrhly tento příjemně strávený večer.

Těšíme se na další setkání!

Za rodinu Kateřina Doubová

———————————–

Vážená paní Doubová,

nesmírně nás těší Vaše poděkování a pochvala, máme z toho upřímnou radost! Smyslem našeho unikátního programu „Večeře při svíčkách“ je, aby klienti v našich domovech mohli opět zažít ten krásný pocit být hostiteli a pozvat na večeři své blízké i v situaci, kdy jim jejich zdravotní stav již neumožňuje navštívit luxusní restauraci mimo domov. Zdá se, že v Liberci se nám to povedlo.

Ještě jednou Vám za celý tým děkujeme!

 Další článek