SeneCura SeniorCentrum Liberec

SeniorCentrum Liberec: Sportovní olympiáda na Sychrově

V pátek 28. července 2023 nastal den, který jsme společně s našimi klienty netrpělivě očekávali a na který jsme se poctivě připravovali. V nedalekém Sychrově se, ostatně jako každý rok, konala sportovní olympiáda pro seniory.

Ráno se u naší recepce sešel celý sportovní tým ve složení klientek a klientů a vyrazili jsme společně minibusem na Sychrov, kde byli připravené různé soutěžní disciplíny např. kop na bránu, kuželky, Pétanque, loupání jablečné slupky a závod vozíčkářů na 50 metrů.

Veškeré disciplíny jsme začali postupně plnit. Po obědě začalo vyhlašování výherců. Na tvářích nás všech se objevily široké úsměvy a dokonce i slzy dojetí, když jsme si převzali vítězný pohár, medaile a diplomy. Poté zbyla chvilka času na pořízení fotografií a také jsme se ostatním pochlubili s tanečním vystoupením, které si chystáme na blížící se Zahradní slavnost.

Po návratu domů jsme toto slavné vítězství samozřejmě oslavili i s naší ředitelkou, paní Čechovou, která na nás všechny byla náležitě hrdá a obdarovala účastníky olympiády upomínkovými předměty, které jim budou tento zážitek neustále připomínat.

 Další článek