SeneCura SeniorCentrum Liberec

Herec Karel Zima s maminkou hosty SeniorCentra Liberec

Zajímavé odpoledne se uskutečnilo v SeniorCentru Liberec s českým filmovým a divadelním hercem, panem Karlem Zimou a jeho maminkou. Návštěvu zprostředkovala naše aktivizační pracovnice Žaneta Matysová. Karel Zima, rodák z Liberce, její pozvání bez váhání přijal a přijel našim klientům zpestřit program. Podělil se o zajímavosti a zábavné historky z filmového natáčení i z pořadu Prostřeno, v němž herec vystupoval.

Klienti měli také prostor klást sympatickému herci a jeho mamince, paní Marcele Zimové, otázky, na které oba odpovídali. Dozvěděli jsme se tak o herci mnoho zajímavého. O jeho rodině, kde bydlí, kde studoval, v jakých filmech hrál a klienti také se dozvěděli, že jeho oblíbeným pokrmem jsou maminčiny řízky či sladké kynuté knedlíky. Jsou totiž nejlepší na světě.

Na konci odpoledne si ještě náš klient, pan Ladislav Krejčí, stihl s hercem popovídat o sportu, zatímco klientka, paní Jarmila Fárová, si odvedla paní Zimovou na svůj pokoj, kde jí ukázala, jak se v SeniorCentru bydlí. Klienti byli z této návštěvy a předaných osobních věnování s podpisem herce velmi potěšeni.

 Další článek