SeneCura SeniorCentrum Liberec

Možnosti masáží v SeniorCentru Liberec

Stejně jako klienti rádi navštěvují tělocvičnu za účelem zlepšení či udržení kondice a svých pohybových schopností, tak ji rádi navštíví i proto, aby se zrelaxovali. K tomu jsou k dispozici relaxační masáže, které slouží k uvolnění těla i mysli, zmírnění stresu, úlevě mírnějších bolestí, zejména zad a krční páteře či povzbuzení krevního oběhu a tím osvěžení celého organismu. Díky vyššímu prokrvení má totiž tělo větší šanci odplavit škodliviny a zlepšit svoji regenerační schopnost.

Před každou masáží se tělocvična během malé chvíle promění na docela jiné místo. Zhasnou se světla, zapálí svíčky, nahřejí masážní oleje, připraví se masážní lehátko a také paraván pro příjemné zútulnění místnosti a maximální soukromí.

Nesmíme opomenout ani relaxační hudbu a aromaterapii. Nejlepší volbou je taková vůně, která navozuje klid a má uvolňující účinky, k tomu vždy výborně poslouží aromalampa například s levandulovým éterickým olejem.

Někteří klienti si během návštěvy i rádi povídají. Jsou velmi vděčni za to, když je někdo vyslechne, potěší je milými slovy nebo s nimi probírá nejrůznější témata.

Po masáži bývají všichni spokojeni, odpočati a vždy se těší na další návštěvu.

 Další článek