SeneCura SeniorCentrum Liberec

Vánoční besídka pro klienty SeniorCentra Liberec

Pro naše klientky a klienty jsme si ve spolupráci s dětmi z MŠ Lísteček a Kytička, s divadelníky z libereckého divadla F. X. Šaldy, s operní zpěvačkou paní Hejdukovou a s dobrovolníkem ze společnosti ADRA panem Janetou připravili krásnou několikadenní vánoční besídku.

Klienti se usadili na naší hlavní jídelně, kde si užívali přítomnost malých dětí, které si pro ně připravili krásná vystoupení a to jak hudební, tak i herecká. Operní zpěvačka zapěla mnoho skladeb, které klienty pohladili po duši. Ochotní účinkující z divadla F.X. Šaldy zahráli na housle a klávesy a taktéž společenskou místností zaznělo spoustu melodií, a to jak světského, tak i duchovního charakteru. Také jsme si společně zazpívali i několik známých českých koled, které k vánočnímu času patří. Věříme, že si klienti tento náš vánoční balíček plný překvapení naplno užili a odstartovali jsme tak společné čekání na Ježíška.

Navštívily nás také ukrajinské děti, které měly taneční vystoupení a na závěr si pro naše klienty připravily vánoční tvoření. Klienti si tento vánoční čas moc užívali.

 Další článek