SeneCura SeniorCentrum Liberec

Jubilejní 100. klientka SeniorCentra Liberec

Liberecké SeniorCentrum dne 13. 4. 2022 přivítalo a ubytovalo svou jubilejní 100. klientku, paní Marušku D. Do našeho domova se těšila, protože zde má svou letitou přítelkyni, paní Marii Z. Jejich rodiny se vzájemně znají a trávily často společné dovolené. A tak i v našem domově budou dámy zase bydlet spolu na pokoji.

S komunitou seniorů má paní Maruška zkušenosti, 15 let totiž sama pracovala v domově pro seniory jako ošetřovatelka. Od našeho SeniorCentra očekává a přeje si, aby se jí s pomocí pravidelného tréninku a podporou našeho personálu zlepšila kondice a schopnost chůze, o kterou přišla kvůli svému úrazu, ale i příjemný pobyt ve společnosti ostatních obyvatel.

Mimo sociálních a ošetřovatelských služeb nabízíme klientům mnohé možnosti trávení jejich času pravidelnými programy pestrých aktivit, kulturních a společenských akcí. Obyvatelé mohou využívat venkovní terasu, uvnitř budovy pak společenské místnosti, fitness místnost, vybavení pro terapie nebo si zajít do kadeřnictví.

Se všemi těmito prostory paní Marušku její spolubydlící již seznámila a následně se spolu účastnily skupinové aktivity, při které si klienti povídali o velikonočních tradicích.

 

 Další článek