SeneCura SeniorCentrum Liberec

Klienty SeniorCentra Liberec nadchl Daniel Hůlka

V rámci sedmnácti koncertů po domovech pro seniory v Libereckém kraji zazpíval dnes zpěvák Daniel Hůlka klientům SeneCura SeniorCentra Liberec. Na svoje miniturné vyrazil s myšlenkou zpestřit náročné dny nejohroženější skupině obyvatel během pandemie koronaviru. Téměř hodinový koncert, složený ze známých muzikálových hitů, byl pro izolované klienty domova i jeho zaměstnance překvapivým kulturním zážitkem, na který budou všichni dlouho vzpomínat.

Koncert Daniela Hůlky proběhl v zahradě libereckého SeniorCentra a zúčastnili se ho téměř všichni klienti. „Vystoupení bylo krásné, pan Hůlka má velké charisma a skvělý hlas, klienti i personál byli velmi potěšeni tímto neobvyklým zahradním koncertem. V tomto náročném čase, který teď všichni zažíváme, to bylo velmi lidské a milé gesto. Ještě jednou velmi děkujeme,“ shrnuje výjimečný zážitek Lucie Čechová, vrchní sestra SeniorCentra Liberec.

Klientka Soňa Čivrná neskrývala nadšení: „Bylo to nádherné, překvapilo mě, že má pan Hůlka krásné dlouhé vlasy, tak jak si ho pamatuji z dřívější doby.“ Další obyvatelky domova, Anna Hrazdilová a Irena Boháčová, s radostí v očích přikyvovaly: „Bylo to překrásné, pan Hůlka by nám mohl zpívat celé odpoledne.“ Nejvíce dojatá byla klientka a fanynka zpěváka Libuše Fritscheová: „Byl to jeden z mých nejkrásnějších dnů, Daniela Hůlku miluji a moc děkuji za to, že jsem ho mohla vidět a slyšet naživo.“

Děkujeme!

VIDEA:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=-zrI67KUnL0[/embedyt]

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=TDSCanGe2zY[/embedyt]

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=92iN0JD8BJk[/embedyt]

 

 Další článek