SeneCura SeniorCentrum Liberec

SeneCura SeniorCentrum Liberec se otevře na přelomu roku

Společnost SeneCura dokončuje výstavbu domova pro seniory v Liberci (ulice U Sila) a na přelomu roku 2018/2019 začne přijímat první klienty. Nové moderní zařízení nabízí obyvatelům z Liberce a širokého okolí péči formou Domova pro seniory a Domova se zvláštním režimem pro osoby se sníženou soběstačností z důvodu Alzheimerovy choroby či jiných typů demence. Celková kapacita SeniorCentra bude 150 lůžek.

SeneCura je přední poskytovatel a lídr v inovacích v soukromém sektoru péče v Rakousku. V České republice má v provozu 13 SeniorCenter s rakouským modelem péče a mezinárodním systémem kvality. Je největším soukromým provozovatelem pobytových sociálních služeb a také členem Asociace poskytovatelů sociálních služeb v ČR. Sociální a zdravotní péče je poskytována v režimu 24/7/365. SeneCura přináší unikátní a inovativní koncept péče, převzatý od mateřské společnosti v Rakousku, vyvíjený více než 20 let. Ošetřovatelský koncept SeneCura znamená komplexní péči se zapojením životního příběhu, individuálních potřeb, přání a zvyklostí klienta. Vedle technického know-how charakterizují SeneCuru i její hodnoty: lidskost, úcta a respekt.  Poradit, naslouchat, být empatičtí a mít pochopení, to jsou klíčové aspekty v denním kontaktu s klienty a jejich rodinami. Její filozofií je také maximálně podporovat a rozvíjet soužití  klientů, obyvatel, příbuzných, zaměstnanců SeneCura a veřejných orgánů. Všechny její domovy jsou provozovány v úzké spolupráci s místními komunitami a jako nedílná součást společenského života.

SeneCura SeniorCentrum Liberec nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Bude zde zahrada s terasou.  Z oken v horních patrech je krásný výhled přímo na Ještěd a v přímé blízkosti domova je i zastávka tramvaje.

Pokud máte zájem o umístění v domově pište na: liberec@senecura.cz.

Předchozí článekDalší článek