SeneCura SeniorCentrum Liberec

Dveře našeho SeniorCentra se pro Vás již brzy otevřou

Již na přelomu roku Vás rádi přivítáme v našem nově otevřeném SeniorCentru Liberec, provozovaném společností SeneCura. První prohlídky se blíží a my dokončujeme poslední úpravy domu tak, aby splňovaly vysoké standardy na funkčnost, kvalitu, pohodlí a zároveň poskytovaly pocit „domova“. Věříme, že se Vám nové centrum bude líbit stejně jako nám.
Velmi nás těší Váš velký zájem o naše služby. Veškeré zájemce o umístění evidujeme a v případě dotazů jsme Vám plně k dispozici na telefonu i e-mailu.
Ředitel SeniorCentra
Ivan Černovský, i.cernovsky@senecura.cz, tel.: +420 605 713 491

Obecné informace o společnosti SeneCura:
SeneCura je přední poskytovatel a lídr v inovacích v soukromém sektoru péče v Rakousku. V České republice má v provozu 13 SeniorCenter s rakouským modelem péče a mezinárodním systémem kvality. Je největším soukromým provozovatelem pobytových sociálních služeb a také členem Asociace poskytovatelů sociálních služeb v ČR. Sociální a zdravotní péče je poskytována v režimu 24/7/365. SeneCura přináší unikátní a inovativní koncept péče, převzatý od mateřské společnosti v Rakousku, vyvíjený více než 20 let. Ošetřovatelský koncept SeneCura znamená komplexní péči se zapojením životního příběhu, individuálních potřeb, přání a zvyklostí klienta. Vedle technického know-how charakterizují SeneCuru i její hodnoty: lidskost, úcta a respekt.  Poradit, naslouchat, být empatičtí a mít pochopení, to jsou klíčové aspekty v denním kontaktu s klienty a jejich rodinami. Její filozofií je také maximálně podporovat a rozvíjet soužití  klientů, obyvatel, příbuzných, zaměstnanců SeneCura a veřejných orgánů. Všechny její domovy jsou provozovány v úzké spolupráci s místními komunitami a jako nedílná součást společenského života.

 Další článek